Auina atu le Suʻega
Aiga> Tala Fou> O le a le palapala palasitika afifi puipuia le lelei o oloa?
April 09, 2024

O le a le palapala palasitika afifi puipuia le lelei o oloa?

O le Blisters palasitika afifi o se masani masani o le afifiina o oloa, o loʻo fausia ai se pa puipui e ala i le tuʻuina o oloa i totonu o le oloa ma le palasitika o le oloa. Faʻaleaogaina le palasitika afifi e i ai ni tulaga saʻo, mafai ona puipuia lelei le lelei o oloa.

Muamua o mea uma, bluectoti afifi e iai le lelei o le susu. O le Blictick afifiina o loʻo faia i mea palasitika, e mafai ona puipuia lelei le ea ma le susu i totonu o le afifi, ina ia aloese mai le oloa susu. E faigofie ona oʻo atu i le leaga o le siosiomaga, le leaga poʻo le leiloa o le uluaʻi tofo o oloa, o le faʻaaogaina o le blister pards e mafai ona faʻalautele le ola fou o oloa.

Lona lua, blister paleti e lelei ona le mautonu. O le Bluster Paleni o mea e i ai se ituaiga o faigata ma aʻafiaga o le tetee, mafai ona faʻaititia ai le afaina i fafo i le faʻaleagaina o oloa. I totonu o mea ua maitauina ma fefaʻatauaiga, komioma na puʻeina, feololo ma isi malosiaga mai fafo, o le faʻaaogaina o le uʻupesi o loʻo faʻaititia ai lenei aafiaga, e puipuia le amio saʻo o oloa.

Blister Packled, Faʻaleaogaina fata, ata o le ata o le Blicton Bruster Pack

Toe foʻi, Faʻalepepeti Pulea i le Lelei o Tulafono. O le Blister Pulea e faia i le tormoplastic, e ala i le fufuluina o le afifiina o le afifiina o afifiina ma oloa o loʻo tuʻufaʻatasia e fausia ai se pepa faʻamau atoa. O lenei faʻamaufaʻailoga lelei e mafai ona faʻaleleia lelei le ea, pefu ma isi vailaʻau mai fafo mai le ulufale i totonu o le afifi, e faʻatumauina le mama ma le tumama o oloa.

I le mea mulimuli, blissic pack e le lelei le manino ma faʻaalia le faʻatinoga. Blister afifi e masani ona faia i mea manino palasitika mea, tagata faʻatau e mafai ona vaʻavaʻaia oloa i totonu o le afifi, malamalama i foliga ma lelei o oloa, faʻaleleia le manaʻo e faʻatau. I le taimi lava e tasi, blister pack e lelei faʻaali le faʻataʻitaʻiga, e tusa ai ma foliga ma uiga o le oloa e mafai ona faʻapipiʻiina o laumei ma matagofie.



Toy

Share to:

LET'S GET IN TOUCH

Contact Us
Subscribe
Social Media

Puletaofia © Copyright © 2024 Shenzhen Stardeal Industrial Co.,Ltd Ua taofia aia tatau uma.

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu